Lior spreekt op symposium

Lior Roelfsema volgde de opleiding OPSTAP en is nu ervaringswerker TOS bij Kentalis. Ze werkt in de vestiging Haren bij de mediadienst en geeft daarnaast ook voorlichting. Op 21 september sprak ze in Leeuwarden op het Symposium Als taal geen feestje is! Dit schrijft ze er zelf over.

Wat was dit een geweldige ervaring! Op een podium staan voor +/- 400 mensen om aandachtig mijn verhaal aan te horen over TOS & hoe je andere ermee kunt helpen. Wat was dit een leerzame ervaring voor andere en ook voor mij ! Hopelijk is er snel weer een symposium waar ik mijn verhaal kan vertellen. Tijdens het optreden kreeg ik te horen dat ik erg ontspannen en duidelijk overkwam en kreeg nog extra complimenten/reclame over dat ik een prachtige programma boekje had gemaakt voor het symposium!