Leveranciers-ontbijt bij de TOSfabriek

Leveranciers-ontbijt met Lucille Werner.

Op 7 maart was het leveranciers-ontbijt op de TOS fabriek in Utrecht. de voorbereidingen was al een tijdje bezig waardoor er stoom uit de schoorstenen kwam voor alle voorbereidingen voor de leveranciers- ontbijt met Lucille Werner!

We begonnen om 7:00, de medewerkers van de TOS fabriek moesten vroeg hun bed uit om de laatste voorbereidingen voor het ontbijt,  testen of de PowerPoint werken, of het geluid het doet en de vragen bij langs .

Rond  7:30 uur kwamen de gasten een voor een binnen lopen en om 8:00 uur begon de bijeenkomst met Lucille Werner en Jérôme Vergne met een korte interview. Vervolgens kwam Oscar Dekker aan het woord ( Raad van bestuur) met daarop inspirerende  sprekers over hun bedrijf en handicap. Maar de medewerkers van de TOS Fabriek hadden ook wat voorbereid.  Zoals dat Mariëlle Vermeulen liet zien hoe het is om TOS door de TOS Beleving .

Vervolgens werden Meike van Genugten en Veerle Stevens Geïnterviewd door Lucille Werner over hoe het is om TOS te hebben. Na de interview kwam een van de voorlichters van de TOS fabriek een presentatie houden : Een verhaal van een TOS Ervaringswerker, Lior Roelfsema. Ze vertelde haar verhaal waar ze tegen aanloopt, wat haar geholpen heeft, hoe het was op de scholen waar ze op heeft gezeten , wat ze bereikt heeft en wat ze kan met handiger tips! De afsluiting werd gedaan door  Meike van Genugten & Veerle stevens.  Er zijn mooie opnames en foto’s ’s gemaakt door Nur Okyay en Beau Verhaar om deze dag te laten zien! Binnenkort een teaser te zien.

Door planning van Gerlinde voor het ontbijt  en de samenwerking van alle medewerkers  van de TOS fabriek  om alles goed te laten lopen , was het een mooie dag geworden!