Lieverkoekjes bakken TOSfabriek

Op woensdag 27 maart 2019 is er een bijeenkomst organiseert. Er waren aantal ouders en professionals aanwezig bij de TOSfabriek. Ze spraken allemaal over TOS. En de ervaringswerkers waren ook aanwezig en zij deelde hun ervaringen mee samen met de ouders over zijn / haar TOS en hun kind(eren) met TOS.

De medewerkers van de StudioTOS hebben de kinderen vermaakt met een leuke middag progamma. Ze begonnen met een workshop Stopmotion, waarin ze konden vertellen wie ze waren en waar ze van hielden.  Ze hebben daarna buiten gespeeld en ook later in de middag hebben ze pannenkoeken gebakken. Als afsluiting konden ze lekker smullen van de gekleurde pannenkoeken en gezamenlijk met de ouders en professionals keken ze nog even naar de stopmotion filmpjes. Wij hopen dat de kinderen hebben genoten en wij collega’s hopen om vaker workshops te kunnen geven.

 

Arjan legt uit hoe je het iPad beste neer kan zetten.

Veerle helpt een leerling. Nur legt uit hoe je het ook anders kan.