🎦 Videosnack Simea 2019

Participatie is het thema van het Simea congres 2019.

Maar waarom is de TOSfabriek niet uitgenodigd als het over participatie gaat ? maar dat kan natuurlijk niet! Daarom stonden wij ,als ervaringswerkers, langs de weg te protesteren met onze borden en auto’s tegen te houden om onze flyers te geven. Tijdens de presentatie van Corrie Tijsseling in de grote zaal, onderbraken wij haar presentatie om onze protest te laten horen waarom wij niet zijn uitgenodigd op het congres terwijl het over participeren gaat, over ons!  niets over ons, zonder ons!

Buiten voor het congres gebouw stond onze apart- icipatie tent. We mochten niet binnen staan, we waren niet uitgenodigd! Maar buiten bij onze tent kwamen genoeg gasten bij ons langs. De Ervaringswerkers, cursisten en de coördinators vertelde wat wij als De TOSfabriek betekenen, wat we zoal doen en wie wij zijn. Zo waren we er toch nog bij en hebben we ons bekend gemaakt wat voor participatiebedrijf we zijn!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Cfp-K6Kew90[/embedyt]