MoJo jij al?

Organiseer jij een workshop, lezing, open dag of heb je een nieuws-item​? Studio TOS maakt MoJo’s over diverse onderwerpen. MoJo is een afkorting van mobiele journalistiek. Het betekent professioneel filmen met je smartphone. Jérôme en Jessica vormen het MoJo team van Studio TOS en hebben een compacte MoJo Kit. In de MoJo kit zitten tools om een professionele MoJo te kunnen maken. Studio TOS werkt voor interne en externe opdrachtgevers. ​

Even kort voorstellen

Jérôme en Jessica zijn medewerkers van Studio TOS. En reizen met z’n tweeën het hele land af! Eén van de studiotoppers is Jérôme Vergne. Naast de studio werkt hij ook als ervaringsdeskundige TOS. Jérôme ​heeft veel ervaring in filmen, interviewen en fotograferen.

Onze tweede studiomedewerker is Jessica Ernest. Jessica is een ondernemende dame. Naast Studio TOS is zij ervaringsdeskundige SH. Zij heeft oog voor filmen, producties en interviewen.

Contact

Heb je een activiteit en wil je er een MoJo van laten maken, neem dan contact met Studio TOS op via de mail​ of telefoon 06-10 00 68 04.​

Ben je benieuwd naar onze MoJo’s klik dan hier!​

​​​Waar spot je ons?

Aankomende tijd zijn wij te spotten bij:

  • 2020: Open dag Kentalis college Utrecht, Utrecht
  • 2020: Symposium Taalstaal, Nieuwegein

Wij komen graag bij jou langs!