Webinar: Communiceren op afstand (Nieuwe data’s!!!)

Webinar: Communiceren op afstand 

 

Nu alles even anders is en iedereen vanuit huis werkt of studeert. Voel je je als slechthorende of dove nog meer ge√Įsoleerd omdat je een gesprek via de telefoon of skype niet meer zo goed kunt¬†volgen. De gevolgen zijn dat je snel ge√Įrriteerd raakt en het vermoeiend is. Maar geen nood er zijn talloze oplossingen voor jou om het beter te kunnen volgen. Ik vertel je¬†over¬†een aantal mogelijkheden hoe je met diverse ondersteuning een gesprek weer kan volgen.¬†

 Ervaringsdeskundige slechthorendheid Jessica Ernest geeft voorlichting over communiceren op afstand via 3 verschillende Webinars;  

Communiceren op afstand voor doven en slechthorenden. 

Communiceren op afstand voor professionals die werken met doven en slechthorenden.  

Communiceren op afstand voor ouders van doven en slechthorenden kinderen. 

 Inschrijven per Webinar is beperkt mogelijk, aandacht en tijd staan tijdens de Webinar hoog in het vaandel. U kunt via Eventbrite u ticket kopen voor u gekozen Webinar. De kosten zijn gratis. U ontvangt per mail vervolgens de link naar de Webinar. 

 De eerst volgende Webinars die zullen volgen zijn: 

Communiceren op afstand voor doven en slechthorenden:

Dinsdag 30 Maart 20.00-21.30, Communiceren op afstand voor doven en slechthorenden met gebarentolk!  Aanmelden voor deze Webinar, klik hier!

Dinsdag 31 Maart 20.00-21.30, Communiceren op afstand voor doven en slechthorenden met gebarentolk!  Aanmelden voor deze Webinar, klik hier!

(VOL!) Maandag 6 April 20.00-21.30, Communiceren op afstand voor doven en slechthorenden met gebarentolk! Aanmelden voor deze Webinar, klik hier!

(VOL!) Dinsdag 7 April 20.00-21.30, Communiceren op afstand voor doven en slechthorenden met gebarentolk! Aanmelden voor deze Webinar, klik hier!

 

Communiceren op afstand voor professionals die werken met doven en slechthorenden:

(VOL!) Vrijdag 3 April 10.00-11.30, Webinar l communiceren op afstand voor professionals die werken met doven en slechthorenden.

(VOL!) Vrijdag 3 April 15.00-16.30, Webinar l communiceren op afstand voor professionals die werken met doven en slechthorenden.  Aanmelden voor deze Webinar, klik hier!

(VOL!) Donderdag 9 April 20.30-22.00, Webinar l communiceren op afstand voor professionals die werken met doven en slechthorenden.  Aanmelden voor deze Webinar, Klik hier!

(VOL!) Dinsdag 14 April 15.00-16.30, Webinar l communiceren op afstand voor professionals die werken met doven en slechthorenden met gebarentolk! Aanmelden voor deze Webinar, klik hier!

(VOL!) Vrijdag 17 April 15.00-16.30, Webinar l communiceren op afstand voor professionals die werken met doven en slechthorenden met gebarentolk! Aanmelden voor deze Webinar, klik hier!

 

Communiceren op afstand voor ouders van doven en slechthorenden kinderen:

Dinsdag 14 April 20.00-21.30, Webinar l communiceren op afstand voor ouders van doven en slechthorenden kinderen met schrijftolk! Aanmelden voor deze Webinar, klik hier!

Donderdag 16 April 20.30-22.00, Webinar l communiceren op afstand voor ouders van doven en slechthorenden kinderen met schrijftolk! Aanmelden voor deze Webinar, klik hier!

De andere Webinars zo snel mogelijk volgen. Hou de website in de gaten. 

Heb je vragen mail mij gerust, ik ben te bereiken op het mail adres J.Ernest@kentalis.nl